Dragon Boat
x empreses i col·lectius

El Team Building definitiu per a la teva empresa

El món empresarial comparteix moltes similituds amb l’univers del Dragon Boat, i en els dos casos, l’èxit s’adquireix per mitjà dels valors com la col·laboració, el compromís, la comunicació i la coordinació.

Propostes per a la teva empresa

Team Building

Escapeu de la rutina diària i potencieu la cohesió entre els vostres treballadors amb una activitat fora de l’oficina que combina naturalesa, oci, esport i valors.

Incentius d'empresa / Team Building

Beneficis del Team Building

• Incrementa el compromís i la motivació de l’equip
• Millora l’ambient de treball, la creativitat i la innovació
• Estimula la confiança i l’esperit col·laborador
• Potencia la coordinació i organització

Beneficis del Dragon Boat

• Incrementa l’esperit esportiu
• Aporta una experiència emocionant i divertida als treballadors
• Uneix els participants en una experiència única
• Augmenta l’adrenalina i aporta felicitat
• Accentua la motivació

T’imagines el que es pot aconseguir en un team building de Dragon Boat?

• Les sessions de team Building de Dragon Boat combinen el caràcter lúdic d’una sortida d’empresa amb activitats de caràcter formatiu experiencial, on els treballadors descobreixen i potencien les habilitats i capacitats necessàries per treballar en equip.

• La competició entre embarcacions desenvolupa una dinàmica que permet treballar competències com el lideratge, la gestió del canvi, la comunicació efectiva, la coordinació i el compromís.

• Els participants són els protagonistes d’una experiència única on posen a prova i perfeccionen les seves habilitats, capacitats i valors, tant individuals i especialment grupals. Les dinàmiques treballades a bord tenen un reflex en el dia a dia de l’empresa.

Coaching Empresarial

Afegiu un expert en coaching empresarial propi o del nostre equip i junts dissenyarem un programa d’acord amb les vostres necessitats i propòsits.

Team building + Coaching Empresarial

Voleu treure el màxim suc de l’experiència de team building amb Dragonboat?

Afegiu un expert en coaching empresarial propi o del nostre equip i junts dissenyarem un programa d’acord amb les vostres necessitats i propòsits. Crearem diferents exercicis modificant els rols, preparant-nos per a competir o avaluant les habilitats de comunicació i lideratge dels membres de l’equip.

Actes corporatius

T’agradaria organitzar un esdeveniment corporatiu privat entre les diferents empreses que formen part de la teva cadena de valor, entre departaments de la teva pròpia empresa o bé per a clients?

Organització d’actes corporatius / Esdeveniments

T’agradaria organitzar un esdeveniment corporatiu privat entre les diferents empreses que formen part de la teva cadena de valor, entre departaments de la teva pròpia empresa o bé per a clients?

Tenim la millor proposta!

Ens adaptarem a les teves necessitats, als recursos de la teva organització, al número de persones i al calendari o format d’esdeveniment que vulguis organitzar. A més podràs complementar l’esdeveniment amb altres ofertes esportives, culturals, turístiques o de lleure que ofereixi el centre o territori escollit.

Podem organitzar festivals des de 100 a 1000 persones que poden incloure:

-Iniciacions i competicions de Dragon Boat
-Activitats complementàries
-Musica/concerts
-Catering
-Hospitality
-Transport
-Allotjament
-Tens més idees, estarem encantats de fer-les realitat!!

Festival Challenge

El Festival Challenge consisteix en crear un equip de Dragonboat i preparar-lo durant un període de temps per competir en un dels centenars de festivals que hi ha arreu del món.

Festival Challenge

Treball en equip sostingut en el temps, èxit assegurat!

El Festival Challenge consisteix en crear un equip de Dragonboat i preparar-lo durant un període de temps per competir en un dels centenars de festivals que hi ha arreu del món; poden ser festivals més locals com els que organitzem nosaltres mateixos a Banyoles o Castelldefels fins els grans festivals internacionals de les capitals més importants del món.

Des de la nostra organització planificarem el calendari d’entrenaments, el viatge, les reserves d’hotel i les inscripcions pertinents.

Vosaltres només us heu d’encarregar d’entrenar, viatjar i competir!!!

Menú
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.